Ηθοποιός γνωστής σειράς καταδικάστηκε με τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση και διακίνηση παράτυπων μεταναστών με κίνδυνο της ζωής τους καθώς είχε κλείσει στο αυτοκίνητό του 5 άτομα, δύο στο πορτμπαγκάζ και τρεις στην καμπίνα του ΙΧ.
Όπως αναφέρει το MEGA, τον Δεκέμβριο του 2023, κατά τη διάρκεια δρομολογίου του πλοίου της γραμμής Ρόδος - Πειραιάς, άνθρωπος στο γκαράζ παρατήρησε στο αυτοκίνητο τα θολωμένα τζάμια όπου κρύβονταν οι μετανάστες.
Στο λιμάνι της Σύμης, άνδρες του Λιμενικού βρήκαν τα 5 άτομα στο αμάξι και συνέλαβαν τον ηθοποιό.
Ο δικηγόρος του ηθοποιού, Δημήτρης Γεωργακόπουλος, μίλησε στο «Ακόμα δεν Είδες Τίποτα» του MEGA για την υπόθεση.
«Είναι μία ασυνήθιστη κατάσταση. Δεν έχει υπάρξει ξανά τέτοιος εμπλεκόμενος.
Αυτός που τους εκμεταλλέυτηκε δεν είναι αυτός που συνελήφθη βέβαια.
Είναι σπάνιοι οι Έλληνες κατηγορούμενοι σε αυτές τις υποθέσεις, πόσο μάλλον ένας τέτοιος άνθρωπος που έχει αυτήν την πορεία στη ζωή, που δεν προδιαγράφει έναν βιοπορισμό από το έγκλημα.
Έχει μετανιώσει ενώ το έκανε. Δεν ήταν η οικονομική ανάγκη που τον οδήγησε εκεί.
Δεν μου έχει πει πολλά. Μου είπε πως δεχόταν κάποιες πιέσεις άλλου είδους αλλά δεν έχω καταφέρει να τις εξακριβώσω ακόμα».
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Η Πρωτομαγιά του '44, οι εκτελέσεις και το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.