Μενού
Parnitha
Χιόνι στην Πάρνηθα | Eurokinissi/ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
  • Α-
  • Α+

Μπορεί η εκτίμηση για τον καιρό των Χριστουγέννων να μοιάζει πρώιμη ωστόσο υπάρχει μία σαφής εικόνα για τις καιρικές συνθήκες μέχρι τις 18-20 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Γιάννης Καλλιάνος στο MEGA, την Παρασκευή (13/12) ο καιρός θα είναι ήπιος αλλά μετά ακολουθεί τρεις μέρες με τρεις διαφορετικούς «τύπους» καιρού, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πιο συγκεκριμένα, το Σάββατο (14/12) αναμένονται βροχές στα δυτικά και βόρεια, στα Επτάνησα, στη Μακεδονία και στη Θράκη, κατά τόπους ισχυρές.

Την Κυριακή (15/12) περιμένουμε καιρό «τύπου Π».

Δηλαδή στα δυτικά, βόρεια και νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα σημειωθούν κατά περιόδους τοπικές βροχές.

Την Δευτέρα (16/12) έχουμε καιρό «βορείου ρεύματος» που σημαίνει ότι θα πέσει η θερμοκρασία. «Θα έχουμε μία χειμωνιάτικη Δευτέρα με μέγιστες θερμοκρασίες στους 12-14 βαθμούς

Χιόνια στην Αττική

Στην Αττική και στην Εύβοια αναμένονται κάποιες πρόσκαιρες χιονοπτώσεις πάνω από τα 900 μέτρα, στην κορυφογραμμή Πεντέλης και Πάρνηθας.

Στην Κρήτη από τα 1.200 μέτρα και πάνω, πυκνές χιονοπτώσεις.

Από Τρίτη (17/12) και μετά, η θερμοκρασία θα πάρει ξανά την ανηφόρα προς τους 18-19 βαθμούς περίπου μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA