Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής επιβεβαίωσε πως βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ο κτηνοτρόφος στον Άγιο Γεώργιο Μαγνησίας, που καταπλακώθηκε από τοιχίο, ωστόσο έκανε λόγο και για έναν ακόμη άνθρωπο στην ίδια περιοχή, που αγνοείται καθώς παρασύρθηκε από φουσκωμένο ρέμα.
Η Μαγνησία βρίσκεται από τα ξημερώματα της Τρίτης στο επίκεντρο της κακοκαιρίας Daniel με τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες να έχουν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε εγκαταστάσεις, πέρα από την ανθρώπινη ζωή που χάθηκε. Από την Πυροσβεστική γίνεται έκκληση προς τους κατοίκους να μην κυκλοφορούν να δεν υπάρχει ανάγκη, ενώ υπάρχει ο αριθμός 199 για κάθε ανάγκη βοήθειας.
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.