Όχι τόσο απίστευτο πλέον, αλλά σίγουρα αληθινό, είναι αυτό που συνέβη στην Καλαμπάκα, όπου μετά από έλεγχο του δημάρχου Μετεώρων, Λευτέρη Αβραμόπουλου, διαπιστώθηκε ότι ένας δημοτικός υπάλληλος είχε να εμφανιστεί στην εργασία του για... 13 χρόνια.
Όπως καταγράφει το trikalavoice.gr, ο νέος δήμαρχος Μετεώρων ζήτησε τη λίστα των δημοτικών υπαλλήλων και αναφορά αποδοτικότητας για τον καθένα από τους προϊσταμένους.
Διαπίστωσε με έκπληξη πως υπήρχαν κάποιοι που εμφανίζονταν αραιά και που. Έτσι, έδωσε εντολή να επιστρέψουν όλοι στις θέσεις τους και μάλιστα έκανε ο ίδιος και αιφνιδιαστικούς ελέγχους στις υπηρεσίες.
Πριν λίγες ημέρες, λοιπόν, επέστρεψε κανονικά για δουλειά ένας υπάλληλος που αγνοούνταν από το μακρινό 2011 όταν είχε πάρει αναρρωτική άδεια, ήτοι 13 χρόνια και 3 μήνες μετά.
«Δεν παίζουμε εδώ», λέει ο δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος και συνεχίζει: «είμαστε υποχρεωμένοι όλοι μας, αιρετοί και υπάλληλοι, να δουλεύουμε καθημερινά για να φτιάξουμε έναν δήμο όπως τον ονειρευόμαστε και όπως οφείλουμε. Καμία ανοχή και σε κανέναν».
- Το μακελειό της Ανάστασης: Το «συμβόλαιο θανάτου» που μετέτρεψε μια αθώα σε «πατροκτόνο»
- «Ήταν πλήγμα για εμένα, βασιζόμουν σε αυτά τα λεφτά»: Πώς επιχειρήσεις ζητούν παράνομα πίσω το δώρο Πάσχα
- Χανιά: Έβαλαν φωτιά στο σχολείο, αντί για τον Ιούδα - Αποκαΐδια το κτίριο
- Πέτερ Μάγιαρ: Ο άνθρωπος που μπορεί να γκρεμίσει τον Όρμπαν μετά από 16 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.