Στο Νοσοκομείο Τρικάλων παραμένει μία τετραμελής οικογένεια μετά το περιστατικό με την πυρκαγιά στο ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα. Εξιτήριο πήραν παράλληλα έξι ένοικοι που και χρειάστηκε να νοσηλευτούν.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, από τα 10 συνολικά άτομα που εισήχθησαν στο γενικό νοσοκομείο των Τρικάλων το Σάββατο, έξι άτομα πήραν εξιτήριο χθες (31/12).
Η 4μελής οικογένεια όμως παραμένει σε νοσηλεία, διότι οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να παραμείνουν και να συνεχίσουν την θεραπεία τους.
Εντός των ημερών αναμένεται να παραδοθεί και το πόρισμα του εμπειρογνώμονα στο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής που ολοκλήρωσε και τις καταθέσεις όλων των ενοίκων του ξενοδοχείου, ώστε να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την φωτιά στο ξενοδοχείο
- Καίτη Γαρμπή: «Πετσόκοψε» με τον πιο επικό τρόπο το viral φίλτρο του Instagram για τα '80s
- Τανάγρα: H στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα - Οι τελευταίες κουβέντες από τον Πύργο Ελέγχου
- Ο τραυματισμός που ξορκίζουν οι αθλητές: Τι σημαίνει πραγματικά η ρήξη χιαστού
- Ο διάλογος που δεν περιμέναμε ποτέ: Η Τούνη απαντά στον Μητσοτάκη με... σκόρδα και AI
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.