Στο Νοσοκομείο Τρικάλων παραμένει μία τετραμελής οικογένεια μετά το περιστατικό με την πυρκαγιά στο ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα. Εξιτήριο πήραν παράλληλα έξι ένοικοι που και χρειάστηκε να νοσηλευτούν.
Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, από τα 10 συνολικά άτομα που εισήχθησαν στο γενικό νοσοκομείο των Τρικάλων το Σάββατο, έξι άτομα πήραν εξιτήριο χθες (31/12).
Η 4μελής οικογένεια όμως παραμένει σε νοσηλεία, διότι οι γιατροί έκριναν ότι θα πρέπει να παραμείνουν και να συνεχίσουν την θεραπεία τους.
Εντός των ημερών αναμένεται να παραδοθεί και το πόρισμα του εμπειρογνώμονα στο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής που ολοκλήρωσε και τις καταθέσεις όλων των ενοίκων του ξενοδοχείου, ώστε να γίνουν γνωστά τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την φωτιά στο ξενοδοχείο
- Μυτιλήνη: Πυροσβεστικό αεροσκάφος «καρφώθηκε» με τη μύτη στο αεροδρόμιο
- Γιατί δεν αναρτήθηκαν αφίσες του Pride στο Μετρό; Η απάντηση - εξήγηση της ΣΤΑΣΥ
- Οι προβλέψεις Καμμένου για τις εκλογές: «Πολύ πάνω από 10% η Καρυστιανού, πιθανώς εκτός Βουλής το ΠΑΣΟΚ»
- «Eάν δεν είσαι εντάξει με το θέαμα, το πρόβλημα είναι δικό σου» - Η Τούνη απαντά για το μέγεθος του μαγιό της
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.