Μενού
kallianos
Ο Γιάννης Καλλιάνος. | NDPPHOTO/ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΙΚΟΛΑΡΕΑΣ
  • Α-
  • Α+

Με ανάρτηση στο Facebook σχολίασε τις εξελίξεις αναφορικά με τον θάνατο του πατέρα του ο μετεωρολόγος και βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Καλλιάνος.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά «όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης, ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το πρωί του Σαββάτου, ο θεράπων ιατρός του Δημήτρη Καλλιάνου, που έφυγε από τη ζωή, διέψευσε τις κατηγορίες για «φακελάκι των 500 ευρώ».

Καλλιάνος: Η νέα ανάρτηση

«Σήμερα είναι η κηδεία του πατέρα μου.

Σεβόμενος τη μνήμη του και την αξιοπρέπεια, ταπεινότητα και ηθική που ως άνθρωπος είχε, και που με αγάπη και στοργή μας μεταλαμπάδευσε, δεν σκοπεύω προς το παρόν να αναφέρω τίποτα παραπάνω πέραν τούτου:

Όλα θα πάρουν το δρόμο της ανεξάρτητης Ελληνικής Δικαιοσύνης ώστε να λάμψει η αλήθεια προς τιμήν της μνήμης του πατέρα μου, για να ανακουφιστεί και η ψυχούλα του και εμείς σαν οικογένεια.

Και για να μην βρεθεί στο μέλλον κανένας άλλος άνθρωπος στη θέση του πατέρα μου και στη θέση της οικογένειας μου. Αιωνία του η μνήμη».

 Θάνατους Καλλιάνου: Τι απαντά ο γιατρός

«Ουδέποτε αποδέχτηκα προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του Δημήτρη Καλλιάνου», τονίζει μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του ο καθηγητής αγγειοχειρουργικής που περιέθαλψε τον πατέρα του γνωστού μετεωρολόγου και βουλευτή της ΝΔ.

«Ο εντολέας μας Ι.Κ., σεβόμενος το πένθος της οικογένειας του Δημήτριου Καλλιάνου δεν απάντησε στις επαναλαμβανόμενες συκοφαντικές επιθέσεις των μελών αυτής», τόνισαν οι συνήγοροι του γιατρού.

Σύμφωνα με τους ίδιους, «περιμένει–καρτερικά-την διενέργεια της Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης του Νοσοκομείου, κατά την διάρκεια της οποίας θα αξιολογηθούν επιστημονικά τα προβλήματα υγείας του αποθανόντος καθώς και οι ιατρικές πράξεις, που έλαβαν χώρα, με ακρίβεια λεπτού, καθ’ όλη την διάρκεια της νοσηλείας του».

Τι απαντά ο γιατρός

Όπως τονίζουν οι δικηγόροι του γιατρού «η σημερινή όμως όψιμη -ακραία -συκοφαντική επίθεση της οικογένειας Καλλιάνου σε βάρος ενός Καθηγητή Πανεπιστημίου, με διαχρονικό διεθνές επιστημονικό αποτύπωμα, που πλήττει την ηθική του υπόσταση και επιχειρεί την κοινωνική του εξόντωση, υποχρεώνει τον εντολέα μας να απαντήσει».

Διαβάστε επίσης: Καλλιάνος: «Έδωσε χρήματα η μητέρα μου στον γιατρό, τα ζήτησα πίσω και εκείνος μού είπε να ντρέπομαι»

«Ουδέποτε αποδέχτηκε προσφορά 500 ευρώ από την σύζυγο του θανόντος. Είναι εξωφρενικό ψεύδος να τεχνουργείται, ότι δήθεν δέχθηκε δώρο από την μητέρα συναδέλφου του ιατρού και βουλευτού», αναφέρει η πλευρά του γιατρού.

«Πέραν της αναλήθειας, ένας κοινοβουλευτικός οφείλει να αποτρέπει να γίνονται τέτοιες προσφορές σε δημόσιους λειτουργούς», συμπληρώνουν οι δικηγόροι.

«Ο εντολέας μας άμεσα θα προσφύγει στην Δικαιοσύνη, γιατί είναι η μόνη θεσμική οδός για να αποτραπεί η ειδεχθής απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα σε βάρος του», τονίζουν χαρακτηριστικά.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA