Αναστάτωση επικράτησε σήμερα (06/06) το πρωί σε σχολείο στην Κάλυμνο, όπου μαθητές της Γ' Λυκείου έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις.
Σύμφωνα με το rodiaki.gr ένα μαθητής «συνελήφθη» με σκονάκια στις τσέπες από τους καθηγητές, οποίοι τον απέπεμψαν από την αίθουσα.
Μάλιστα, όπως προβλέπεται από τον κανονισμό, μηδένισαν το γραπτό του.
Τον έπιασαν με σκονάκια
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο μαθητής, είχε στην κατοχή του σκονάκια και επιχείρησε να χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά.
Η κίνησή του έγινε άμεσα αντιληπτή από τους επιτηρητές, οι οποίοι τον σταμάτησαν, του πήραν το γραπτό, το μηδένισαν και τον απέβαλαν από το εξεταστικό τμήμα.
- Έρχεται ισχυρό Ελ Νίνιο: Πιθανότητες για το πιο έντονο εδώ και 75 χρόνια - Η εκτίμηση για την Ελλάδα
- Η ανατριχιαστική εικόνα της NASA: Τι είδε το ρομπότ της όταν κοίταξε κάτω από τον γκρεμό του Άρη
- Ζουν ακόμα άνθρωποι εδώ; Η πόλη-φάντασμα που καίγεται εδώ και 64 χρόνια
- «Ο Παύλος Γιαννακόπουλος μου έδωσε πουρμπουάρ 5.000 δραχμές»: Ο κ. Μιχάλης αφήνει την εστίαση μετά από 46 χρόνια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.