Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Νεκρός εντοπίστηκε ο 26χρονος οποίος είχε εξαφανιστεί εδώ και δύο μέρες από περιοχή της Καρδίτσας.

Ο νεαρός, που είχε δώσει σημεία ζωής από την Τρίτη (12/12), βρέθηκε νεκρός μέσα σε αποθήκη στο χωριό Πρόδρομος, σύμφωνα με το karditsalive.gr.

Το πτώμα του εντοπίστηκε κατά τις μεσημβρινές ώρες σε εγκαταλελειμμένη αποθήκη από ομάδα κατοίκων, που είχαν ξεκινήσει αναζητήσεις για τον εντοπισμό του

Στο σημείο κλήθηκαν αστυνομικοί του Α.Τ. Καρδίτσας που έχουν αναλάβει τη διερεύνηση περαιτέρω της υπόθεσης.

Η οικογένεια του 26χρονου εξέφραζε, από την πρώτη στιγμή, φόβους για τη ζωή του και για την υπόθεση είχε εκδοθεί missing alert.

Θεία του 26χρονου, μιλώντας στο Mega, επεσήμανε πως «έφυγε από την Αθήνα πριν από μία εβδομάδα, ήρθε εδώ. Ήταν εδώ, ήρθε λέει για να ξεκουραστεί και για να σκεφτεί. Μιλούσε με τη μαμά του, παραπροχθές το βράδυ του λέει: "Θα γυρίσεις πίσω;". Λέει αύριο θα έρθω».

«Προχθές το πρωί δεν ήρθε, δεν εμφανίστηκε και το μεσημέρι τον παίρνει τηλέφωνο, λέει θα ξεκινήσω αργότερα, το μεσημέρι τον παίρνει 2,3 η ώρα τηλέφωνο, δεν απαντούσε. Παίρνει δίπλα σε εμάς, πάμε κοιτάμε, αφημένα τα πράγματα, το τηλέφωνο, τα πάντα αφημένα, όλαΤο αμάξι ξεκλείδωτο απ’ έξω. Αυτός δεν ήταν πουθενά» συμπλήρωσε η ίδια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA