Προφυλακιστέος με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή κρίθηκε 24χρονος στην Καρδίτσα, τον οποίο κατήγγειλε η 17χρονη σύντροφός του για βιαιοπραγία και βιασμό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 24χρονος κατά την απολογία του δεν αποδέχτηκε την κατηγορία του βιασμού, ωστόσο δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα, κρίθηκε προφυλακιστέος, και θα οδηγηθεί στις φυλακές Γρεβενών.
Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο τον 24χρονο είχε καταγγείλει για βιασμό και μία πρώην 27χρονη σύντροφός του, ενώ τότε είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
- Σκάνδαλο Επστάιν: Νοσηλεύεται μετά από απόπειρα αυτοκτονίας ο πρώην πρωθυπουργός της Νορβηγίας
- Πόρισμα ΝΔ για σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν στοιχειοθετούνται ποινικές ευθύνες για Βορίδη και Αυγενάκη»
- Απόκριες στα Μεστά Χίου: Πόσο αστείο θεωρείται να κάνουμε χιούμορ με τον πνιγμό 15 μεταναστών;
- Κλέλια Ανδριολάτου: Εντυπωσίασε με ροζ διαφανές φόρεμα στο after party των BAFTA - Τη συνόδεψε ο Παπακαλιάτης
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.