Στη σύλληψη ενός 60χρονου ο οποίος εντοπίστηκε να διαθέτει παράνομα πυροτεχνήματα και κροτίδες στο παντοπωλείο - κατάστημα που διατηρεί στο νησί της Καρπάθου, προχώρησαν χθες το απόγευμα οι αστυνομικές αρχές του νησιού.
Τα πυροτεχνήματα που κατασχέθηκαν ανέρχονται, σύμφωνα με την αστυνομία, σε 799 τεμάχια ενώ ο 60χρονος μετά τον σχηματισμό δικογραφίας θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.
- Ο ρόλος της Μαρέβας στην απαγόρευση των social, οι φιλοδοξίες της Παπανδρέου και οι διαψεύσεις του Κέλλα
- WSJ: Το σχέδιο του Τραμπ για να «τιμωρήσει» το ΝΑΤΟ - Αφορά (και) την Ελλάδα
- Ανάλυση Guardian: Σε έναν πόλεμο δίχως νικητές, ο Νετανιάχου μοιάζει ο μεγαλύτερος χαμένος
- Επιβάτης έστειλε κατά λάθος χαιρετισμούς σε Βούλγαρη - Χασαπόπουλο μέσα από την εκπομπή του Οικονόμου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.