Σε σκηνές από κινηματογραφική ταινία παραπέμπει η καταδίωξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης (24/04) στον Κηφισό.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όλα άρχισαν στις 4:40 όταν άγνωστοι με κλεμμένο αυτοκίνητο αποπειράθηκαν να διαρρήξουν κατάστημα με κινητά τηλέφωνα στην οδό Γούναρη, στη Γλυφάδα.
Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, με την όπισθεν προσπάθησαν να σπάσουν τα ρολά αλλά διέφυγαν χωρίς να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους.
Λίγο αργότερα οι δράστες εντοπίστηκαν στην Αττική Οδό, στο ύψος του Ηρακλείου στο ρεύμα προς την Ελευσίνα.
Καταδίωξη στον Κηφισό
Οι αστυνομικοί τους έκαναν σήμα να σταματήσουν, όμως οι επίδοξοι διαρρήκτες ανέπτυξαν ταχύτητα και επιχείρησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη στη λεωφόρο Κηφισού στο ρεύμα προς τον Πειραιά.
Στην συνέχεια στην οδό Ιωάννου Νίκα στις Αχαρνές το αυτοκίνητό τους προσέκρουσε σε κολόνα.
Μετά την πρόσκρουση οι δράστες κατέβηκαν από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν, ωστόσο ο ένας από αυτούς συνελήφθη.
- Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της φονικής επίθεσης στη Θεσσαλονίκη: Εξετάζεται το οπαδικό κίνητρο
- Σταύρος Λάλας: «Αυτός που έδωσε την πληροφορία στην Τσουδερού έκανε το λάθος»
- Ο Τραμπ έχει φάει κόλλημα με αυτά τα παπούτσια και τα κάνει δώρο σε όλους - Γιατί κάποιοι γελάνε μ' αυτά;
- Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ελληνικές ταινίες της δεκαετίας
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.