Μενού
epeisodia
Eπεισοδια έξω από την Opap Arena | YouTube
  • Α-
  • Α+

Σοβαρότατα επεισόδια σημειώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια, έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ, όταν χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, έκαναν καταδρομική επίθεση προκαλώντας σοβαρές υλικές ζημιές και αφήνοντας πίσω τους τραυματίες.

Σύμφωνα με τα όσα είναι μέχρι στιγμής γνωστά, παρά την απαγόρευση μετακίνησης που υπάρχει για τα μεταξύ των δυο ομάδων παιχνίδια για τα προκριματικά του Champions League, οι οπαδοί της κροατικής ομάδας έφτασαν στην Ελλάδα με τα αυτοκίνητα τους και περίπου 200 από αυτούς πήγαν στο γήπεδο της ΑΕΚ και αφού προκάλεσαν σοβαρές υλικές ζημιές στην εξωτερική πλευρά της Opap Arena επιτέθηκαν σε όσους βρίσκονταν εκεί και αντέδρασαν.

Η κατάσταση γρήγορα ξέφυγε από κάθε έλεγχο και τα επεισόδια γενικεύτηκαν. Οι Κροάτες προκάλεσαν υλικές ζημιές ακόμα και στον ατσάλινο δικέφαλο αετό που βρίσκεται  στην πλατεία της «Αγιάς Σοφιάς-OPAP Arena». Οι ίδιες πληροφορίες ανέφεραν πως υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, ενώ οι χούλιγκαν επιχείρησαν να εισέλθουν και στο εσωτερικό του γηπέδου χωρίς να τα καταφέρουν.

Αυτή την ώρα στην περιοχή επικρατεί αναβρασμός, ενώ στο γήπεδο της ΑΕΚ έσπευσαν και ισχυρότατες δυνάμεις των ΜΑΤ υπό τον φόβο συνέχισης των επεισοδίων..

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA