Μενού
Έμφυλη βία
Συγκέντρωση ενάντια στην έμφυλη βία | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που μόνο χθες, Τρίτη (10/4) καταγράφηκαν 141 καταγγελίες για ανήλικη και ενδοοικογενειακή βία, η Μαρία, θύμα κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζυγό της, αποκάλυψε μία άλλη πτυχή που αφορά το panic button.

«Στην τελευταία μήνυση που με είδαν στην αστυνομία πώς ήμουν, μου πρότειναν να κάνω εγκατάσταση του panic button. Μετά τον θάνατο της Κυριακής, εγώ πάτησα το button 7 συνεχόμενες φορές και δεν ενεργοποιήθηκε στην αστυνομία με αποτέλεσμα να καλέσω το 100» είπε το θύμα ενδοοικογενειακής βίας, μιλώντας στην εκπομπή «Ζήνα το βράδυ».

«Σε όλα αυτά τα χρόνια έχω καταθέσει 7 μηνύσεις για ενδοοικογενειακή βία, έχω κάνει τα πάντα» συνέχισε για το τι έχει κάνει τα τελευταία 20 χρόνια, που πέφτει θύμα συστηματικής κακοποίησης από τον εν διαστάσει σύζυγό της.

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας: Τι κατήγγειλε για το συμβάν

«Είμαι η Μαρία, είμαι 40 ετών, φοβάμαι τον εν διαστάσει σύζυγό μου για την κακοποιητική συμπεριφορά, σωματική και ψυχολογική που είχε απέναντί μου τα τελευταία 20 χρόνια» είπε μεταξύ άλλων το θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Φοβάμαι να πάω μέχρι το περίπτερο να πάρω ένα πακέτο τσιγάρα γιατί δεν ξέρω τι θα μου συμβεί, αυτός ο άνθρωπος με έχει στείλει άπειρες φορές στο νοσοκομείο τραυματισμένη. Με κακοποιούσε παντού, ακόμη και στον εργασιακό μου χώρο, μπροστά στα παιδιά μας» συνέχισε.

«Τα παιδιά μας θεωρούσαν τον ξυλοδαρμό ένα φυσιολογικό πράγμα και δεν με θεωρούσαν μητέρα τους γιατί έφυγα από αυτό το πράγμα. Την τελευταία φορά που με πήγαν τα αδέρφιά μου στο νοσοκομείο, δεν μπορούσαν να με αναγνωρίσουν, με αναγνώρισαν από το σουλούπι μου» συμπλήρωσε, παράλληλα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA