Μενού
kakopoiisi_paidiou
  • Α-
  • Α+

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησαν οι γονείς μίας 14χρονης στη Λέσβο, αναφέροντας σε αστυνομικό τμήμα του νησιού πως το παιδί τους είχε πέσει, από τα τέλη Αυγούστου, θύμα βιασμού από δύο άνδρες.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η καθυστέρηση της καταγγελίας στη Λέσβο, πέρα από την προστασία της ψυχικής υγείας της 14χρονης, έγινε μετά από σχεδόν δύο μήνες, καθώς οι δύο άνδρες απειλούσαν το παιδί με «αντίποινα».

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες στη Λέσβο φέρεται να είχαν καταγράψει σε κινητό τις φρικιαστικές πράξεις και της είχαν πει πως, εάν μιλούσε, θα το αναρτούσαν στο διαδίκτυο.

Μάλιστα, μέχρι χθες το απόγευμα δεν είχαν γίνει συλλήψεις.

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...