Καταζητούμενος στην Πορτογαλία για δολοφονία συνελήφθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, λίγο πριν επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό την Ιταλία.
Πρόκειται για 24χρονο Πακιστανό, εις βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης. Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα, οι πράξεις για τις οποίες οι Πορτογαλικές Αρχές ζητούν την έκδοσή του αφορούν σε ανθρωποκτονία και επικίνδυνες σωματικές βλάβες που φαίνεται να τελέστηκαν τον Ιανουάριο του 2023, στη Λισαβόνα.
Ο 24χρονος οδηγείται στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες έκδοσής του.
Στον εισαγγελέα 33χρονη: Καταγγέλθηκε από τον πρώην σύντροφο για παράνομη κατακράτηση του παιδιού τους
Στην ίδια Εισαγγελία, οδηγείται και μία 33χρονη Ελληνίδα, η οποία καταγγέλθηκε από τον πρώην σύντροφό της για παράνομη κατακράτηση του ανήλικου παιδιού τους για το οποίο ασκούν κοινή κηδεμονία.
Την έκδοση της ζητούν οι Κυπριακές Διωκτικές Αρχές, με ευρωπαϊκό ένταλμα, μια και η πράξη για την οποία καταγγέλθηκε φέρεται να έγινε στη Λεμεσό, τον περασμένο Ιούλιο.
- Ένταση μεταξύ Αναστασοπούλου και Πορτοσάλτε: «Να τους καλέσεις στις εκπομπές σου και να τους ρωτήσεις, όχι εδώ»
- Συγκινεί ο Σάκης Αρναούτογλου: Το «ευχαριστώ» και η παράκληση στη μνήμη της μητέρας του
- Μηνυτήρια αναφορά για την τραγωδία στη «Βιολάντα»: Έρευνα για ευθύνες κράτους, και ιδιωτών
- Πώς θα γίνει η υποδοχή των επτά σορών από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο «Μακεδονία» - Η πομπή στην Τούμπα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.