Ένας 16χρονος τραυματίστηκε στον αυχένα μετά από πτώση του στη θάλασσα από την προβλήτα στην παραλία στην Κατερίνη.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 16χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, ενώ πρόκειται να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, για περαιτέρω εξετάσεις.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Σκάλας Κατερίνης, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Γ’ Λιμενικό Τμήμα Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.
- Λευτέρης Ελευθερίου: Ο αθόρυβος χωρισμός μετά από 22 χρόνια σχέσης - «Δεν θέλαμε να το διαφημίσουμε»
- Το ελληνικό ριάλιτι του 1997 που προκάλεσε τον θάνατο ενός πατέρα
- Αισιόδοξα νέα για τον Γιώργο Μυλωνάκη: Έλαβε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης
- «15 τηλεόρασεις»: Οι εξωπραγματικές αμοιβές που έλαβε η Εθνική του '87
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.