Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, με την κίνηση στους βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής να βρίσκεται στο «κόκκινο» και τις καθυστερήσεις να δοκιμάζουν την υπομονή των οδηγών.
Σημαντικό μποτιλιάρισμα καταγράφεται στον Κηφισό, στο τμήμα από το Μοσχάτο έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου τα οχήματα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες. Αυξημένη είναι η κίνηση και στην Αττική Οδό, στο ρεύμα προς Ελευσίνα, με καθυστερήσεις που ξεκινούν από την Κάντζα και εκτείνονται έως την έξοδο της Κηφισίας.
Ειδικότερα, στο ρεύμα προς Ελευσίνα οι καθυστερήσεις διαμορφώνονται ως εξής:
- Άνω των 30 λεπτών από Κάντζα έως Κηφισίας
- 10 έως 15 λεπτά στην έξοδο προς Λαμία
- 20 έως 25 λεπτά από Αγία Παρασκευή έως Κηφισίας, μέσω της Περιφερειακής Υμηττού
Η Τροχαία συνιστά αυξημένη προσοχή, υπομονή και τήρηση των κανόνων οδικής ασφάλειας, καθώς η έξοδος αναμένεται να συνεχιστεί με αμείωτους ρυθμούς τις επόμενες ώρες.
- Fuel Pass 2026: Έκτακτη σύσκεψη για την αποκατάσταση της πλατφόρμας - 30 είσοδοι το δευτερόλεπτο
- Λακωνία: «Εγώ την έδεσα, χτυπούσε την γυναίκα μου» λέει ο πατέρας της 30χρονης που πέθανε
- Παλλήνη: Βρέθηκε σορός άνδρα σε δρόμο - Είχε τάιραπ γύρω από τον λαιμό
- Άννα Βίσση - Χριστίνα Πολίτη: Δύο ξένοι μετά από 30 χρόνια φιλίας; - Η «πόρτα» στο καμαρίνι και το unfollow
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.