Πλήθος κόσμου βρέθηκε στον Άγιο Γεράσιμο στην Κεφαλονιά για να παρακολουθήσει τη θεία λειτουργία και την περιφορά της εικόνας.
Στην ακολουθία χοροστάτησε ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ευγένιος, συγχοροστατούντων των Μητροπολιτών, Λαρίσης και Τυρνάβου Ιερώνυμου, Τερνοπόλεως Νέστορα από την εμπόλεμη Ουκρανία και του οικείου Μητροπολίτη Κεφαλληνίας Δημητρίου.
Παρούσα ήταν η πολιτική ηγεσία της Κεφαλονιάς ενώ έγινε λιτάνευση του σκηνώματος όπου πλήθος πολιτών... ξάπλωσαν στους δρόμους σχηματίζοντας αλυσίδα για να περάσει από πάνω τους.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.