Ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Κέρκυρα, όταν οδηγός αυτοκινήτου παρέσυρε μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν δύο 18χρονοι, και στην συνέχεια έγινε άφαντος.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό έλαβε χώρα χθες (28/8) κατά τις 23:00 στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα του νησιού, με τον οδηγό να παρασύρει τους νεαρούς και να τους εγκαταλείπει.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και οι νεαροί διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο. Ο ένας εκ των δύο, ο αναβάτης του δίκυκλου, νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένος στο πόδι στο Αττικό, όπου μεταφέρθηκε.
Η Αστυνομία, που αξιοποιεί μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας, διεξάγει εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού ενώ στην διάθεσή της έχει τα στοιχεία του.
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Η Πρωτομαγιά του '44, οι εκτελέσεις και το «Θυσιαστήριο της Λευτεριάς» στην Καισαριανή
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Πώς ήταν το 2016 λίγο πριν μπει στο My Style Rocks
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.