Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύεται από την Κυριακή (16/03) ένας 14χρονος από την Κέρκυρα, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ύστερα από πτώση από πατίνι.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο της Κέρκυρας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στην Αθήνα.
Η μεταφορά πραγματοποιήθηκε με αεροδιακομιδή, προκειμένου να συνεχιστεί η νοσηλεία του σε εξειδικευμένο παιδιατρικό κέντρο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 14χρονος υπέστη επισκληρίδιο αιμάτωμα από την πτώση, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες.
- Αμπελόκηποι: Πώς αποκαλύφθηκε το γηροκομείο κολαστήριο - Ηλικιωμένες ζούσαν σε άθλιες συνθήκες
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Ιταλοί και Γάλλοι σε σοκ: Οι 5 ελληνικές περιοχές που «άλωσαν» το Top 10 της παγκόσμιας γαστρονομίας
- Φωτιά στο Ίλιον: Κάηκαν κατοικίες - Μάχη να μην επεκταθεί σε διπλανά κτίρια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.