Αυξημένη είναι η κίνηση στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης Νέων Μουδανιών, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη κατά την επιστροφή των εκδρομέων από τη Χαλκιδική.
Από το πρωί χιλιάδες αυτοκίνητα κινήθηκαν προς τη Χαλκιδική, αλλά και από άλλους δρόμους, σε κοντινούς παραθαλάσσιους προορισμούς της Θεσσαλονίκης, όπως την Περαία, τη Νέα Μηχανιώνα και την Επανομή για αυθημερόν εκδρομή την πρωτομαγιά.
Υπενθυμίζεται ότι το πρωί σημειώθηκε καραμπόλα έξι οχημάτων στην περιφερειακή οδό, πριν από το τούνελ της Τούμπας και προκλήθηκε κυκλοφοριακό κομφούζιο.
- Στη Νέα Υόρκη το φθινόπωρο ο Λαζόπουλος για τη νέα του σειρά: Ποια θα υποδυθεί την σύζυγό του
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- Γιώργος Χρυσοστόμου: «Πάσχω από ανηδονία, δεν έχω απολαύσει τίποτα»
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.