Και σήμερα Τετάρτη (26/11), η κίνηση στους δρόμους του λεκανοπεδίου χαρακτηρίζεται από έντονη συμφόρηση, με το επίκεντρο του προβλήματος στον Κηφισό, τη Βασιλέως Κωνσταντίνου και την Κηφισίας.
Ειδικότερα, στον Κηφισό αμφότερα ρεύματα σημειώνουν σημαντικές καθυστερήσεις από τη συμβολή με τη λεωφόρο Αθηνών έως και τη Νέα Φιλαδέλφεια.
Η κατεύθυνση της Αρδηττού/Βασιλέως Κωνσταντίνου/Βασιλίσσης Σοφίας/Κηφισίας παρουσιάζει από τις Στήλες του Ολυμπίου Διός έως και το ύψος της Αγίας Βαρβάρας μεγάλες καθυστερήσεις.
Κίνηση στους δρόμους: Προβλήματα και στην Αττική Οδό
Την ίδια στιγμή, η Αττική Οδός παρουσιάζει σημαντικές καθυστερήσεις:
στην έξοδο για Λαμία:
- 5΄-10΄στο ρεύμα προς Ελευσίνα
στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
- 15΄-20΄ από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας,
- 10΄-15΄στην έξοδο για Λαμία.
- Influencer αποκάλυψε στο TikTok ότι ο σύζυγός της είναι παιδόφιλος - Δύο εβδομάδες αργότερα, ήταν νεκρή
- Βάσεις 2026: Αυτή είναι η σχολή που έχει μόνο τέσσερις εισακτέους φέτος
- Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτονόητο ήταν το bullying, γιατί ήμουν ο αδελφός της ανάπηρης»
- Σελένα Γκόμεζ: «Η γυναίκα μου είναι φωτιά» της έγραψε ο σύζυγός της - Τη φλέρταρε διαδικτυακά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.