Μενού
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους
Μποτιλιάρισμα στους δρόμους | INTIME NEWS / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα επιβαρυμένη είναι η εικόνα της κυκλοφορίας των οχημάτων το πρωί της Πέμπτης 2 Απριλίου στο λεκανοπέδιο Αττικής, με εκτεταμένα προβλήματα σε βασικούς οδικούς άξονες.

Στο κόκκινο βρίσκεται ο Κηφισός με πολύ αυξημένη συμφόρηση και στα δύο ρεύματα, κυρίως από το ύψος της Νέας Ιωνίας έως τα ΚΤΕΛ, όπου καταγράφονται μεγάλες καθυστερήσεις. Αντίστοιχα δύσκολη είναι η κατάσταση και στο κέντρο της Αθήνας, με χαμηλές ταχύτητες σε βασικές αρτηρίες γύρω από τον δακτύλιο.

Αντίστοιχα, στο ρεύμα προς Πειραιά, τα προβλήματα ξεκινούν από το ύψος του Κόκκινου Μύλου μέχρι και το ύψος της Ιεράς Οδού.

Στην Αττική Οδό, εντοπίζονται καθυστερήσεις προς Ελευσίνα, από Ανθούσα έως Κηφισιάς και προς Αεροδρόμιο, από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.

Σημαντικά προβλήματα εντοπίζονται και στη λεωφόρο Κηφισίας, ιδιαίτερα στο ρεύμα της ανόδου, καθώς και σε βασικούς κάθετους άξονες που οδηγούν προς το κέντρο, όπως η Μεσογείων και η Κατεχάκη, όπου η κίνηση είναι αυξημένη κατά τμήματα.

Στο κέντρο της Αθήνας, η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη στην άνοδο της λεωφόρου Συγγρού, στα δύο ρεύματα της Αρδηττού, στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας και στη λεωφόρο Αλεξάνδρας.

hartis-kinisi
Χάρτης κίνηση

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Φόρτωση BOLM...