Στο «κόκκινο» βρίσκεται και σήμερα Τρίτη (18/3) η κίνηση στους δρόμους της Αττικής, με τους συνήθεις «ύποπτους», Κηφισό, και τις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων να βλέπουν ιδιαίτερη συμφόρηση.
Ειδικότερα, μεγάλες καθυστερήσεις αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στο «ποτάμι» από το ύψος της Λένορμαν έως τη συμβολή με την Αττική Οδό, σε αμφότερα ρεύματα, και χειρότερη την κατάσταση στην κάθοδο.
Στη λεωφόρο Μεσογείων, το καθοδικό ρεύμα έχει «παραλύσει» από την Εθνική Άμυνα έως και το Νομισματοκοπείο, ενώ στην Κηφισίας στην άνοδο έχει μείνει «ακίνητη» από την Κατεχάκη έως κι την Αγία Βαρβάρα.
Κίνηση στους δρόμους: «Σημειωτόν» και στην Αττική Οδό
Την ίδια στιγμή, στην Αττική Οδό σημειώνονται μεγάλες καθυστερήσεις:
στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο:
- 10'-15' από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας
- 10'-15' στην έξοδο για Λαμία
προς Ελευσίνα:
- 5'-10' από Πλακεντίας έως Κηφισίας
- 5-10' στην έξοδο για Λαμία
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.