Αυξημένη είναι η κίνηση σε βασικούς οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου Αττικής το πρωί της Τετάρτης 4 Μαρτίου, με τα σημαντικότερα προβλήματα να εντοπίζονται στον Κηφισό.
Συγκεκριμένα, οι οδηγοί κινούνται με χαμηλές ταχύτητες στο ρεύμα της ανόδου του Κηφισού, από τα ΚΤΕΛ έως τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ πολύ αυξημένη είναι η κίνηση και στη Λεωφόρο Αθηνών, με τις ουρές να εκτείνονται έως την περιοχή του Σκαραμαγκά.
Στη Λεωφόρο Κηφισίας, η άνοδος καταγράφει προβλήματα έως τον Φάρο Ψυχικού, ενώ δυσκολίες σημειώνονται και στη Μεσογείων καθώς και στη λεωφόρο Αλίμου–Κατεχάκη.
Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Στην Αττική Οδός εντοπίζονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10 έως 15 λεπτών, από τον κόμβο Μεταμόρφωσης έως τον κόμβο Κηφισίας.
- Έξαλλη η Σοφία Μητσοτάκη για fake news πως έφυγε με τζετ από το Ντουμπάι: «Ξεφτίλα χωρίς όρια»
- «Η Κύπρος κείται μακράν»: Γιατί η Ελλάδα δεν έστειλε στρατό στην Κύπρο το 1974
- Σε ποια περιοχή ψάχνουν όλοι σπίτι - Οι δημοφιλέστερες γειτονιές για αγορά και ενοικίαση κατοικίας
- «Εγώ είμαι ορθόδοξος ρε»: Ο ρατσιστής serial killer που σκότωνε μόνο μετανάστες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.