Μενού
Κίνηση στους δρόμους
Κίνηση στην Αττική Οδό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ξεκινά από σήμερα (27/10) η έξοδος των Αθηναίων για το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου, με την κίνηση στους δρόμους να είναι αυξημένη σε συγκεκριμένους οδικούς άξονες της Αττικής.

Ωστόσο, η εικόνα σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες είναι καλύτερη, με τα προβλήματα να εμφανίζονται κατά βάση στον Κηφισό. Ειδικότερα, μικρή κυκλοφοριακή συμφόρηση, από την κίνηση, παρατηρείται τόσο στο ρεύμα της ανόδου όσο και της καθόδου.

Τα προβλήματα στο ρεύμα της ανόδου στη λεωφόρο Κηφισού ξεκινούν από το ύψος του Περιστερίου και φτάνουν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Αντίστοιχα, στην κάθοδο κίνηση συναντά κανείς στο ρεύμα προς Πειραιά.

Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους
Χάρτης με την κίνηση στους δρόμους | Google Maps

Κίνηση στους δρόμους: Καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό

Η Αττική Οδός, ενημερώνοντας για την κίνηση στους δρόμους, ενημερώνει τους ανθρώπους που θα χρησιμοποιήσουν το οδικό δίκτυο, πως υπάρχουν καθυστερήσεις 15 και 20 λεπτών στην έξοδο για Λαμία, στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

«Καθυστερήσεις 15΄-20΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα» αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο Twitter το οδικό δίκτυο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA