Η 48ωρη απεργία που προκήρυξη ο ΣΑΤΑ για τα ταξί φαίνεται πως έχει προκαλέσει κίνηση στους δρόμους της Αθήνας, όπως αποτυπώνεται τουλάχιστον στους δορυγραφικούς χάρτες από την πρωτεύουσα.
Ειδικότερα, αυτήν την ώρα έχει κίνηση στον Κηφισό, στο κομμάτι της ανόδου και της καθόδου πιο συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Ανδρέα Συγγρού, από το ύψος της Λαγουμτζή, στην Αρδηττού και στη Λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Μάλιστα, στα «κόκκινα» είναι η Λεωφόρος Αλίμου Κατεχάκη, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε στην περιοχή, η Μεσογείων στο ύψος του Χολαργού. στο ρεύμα προς Αθήνα και η Κηφισίας στην περιοχή της Πανόρμου.

- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.