Στο «κόκκινο» είναι όλη, σχεδόν, η Αττική αφού κίνηση τώρα παρατηρείται στις μεγαλύτερες οδικές «αρτηρίες», ανάμεσα σε αυτές στο κέντρο της Αθήνας, στη Λεωφόρο Συγγρού, γύρω από το Λιμάνι του Πειραιά και στον Κηφισό.
Ειδικότερα, όπως αποτυπώνεται από τους δορυφορικούς χάρτες, υπάρχει μποτιλιάρισμα στη Συγγρού στο ρεύμα προς Αθήνα, στην Αρδηττού και στα δύο ρεύματα, στη Λεωφόρο Αμαλίας και στους δρόμους γύρω από το Μεταξουργείο.
Παράλληλα, τεράστιες καθυστερήσεις παρατηρούνται στη Λεωφόρο Κηφισού, τόσο στην άνοδο όσο και στην κάθοδο, ενώ την ίδια στιγμή, κυκλοφοριακά προβλήματα εντοπίζονται σε δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
- Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Στο Κρανίδι Αργολίδας για διακοπές το διάσημο ζευγάρι
- Σοφία Βεργκάρα: Η συνάντηση με τον Αντώνη Ρέμο στη Μύκονο που τράβηξε τα βλέμματα
- Τον Ισίδωρο Ντογιάκο φέρεται να είχε ως στόχο ο άνδρας που συνελήφθη με χειροβομβίδα στην Αθήνα - Την εντολή έδωσε ισοβίτης
- Γιατί βρίζουμε όταν οδηγούμε; Το road rage και το τιμόνι ως «σάκος του μποξ»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.