Μενού
nekrotafeio
Νεκροταφείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αδιανόητα περιστατικά στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Αβαρλής, και έχουν να κάνουν με τις κλοπές στα κοιμητήρια. Όπως ανέφερε στο OPEN πλέον έχουν φτάσει να κλέβουν τα μπουκάλια με το λάδι που αφήνουν οι συγγενείς στα μνήματα και χρησιμεύουν για τα καντήλια.

«Καθημερινά κλέβουν μπουκαλάκια με λάδι. Κάποιοι έχουν φτάσει να παίρνουν παραφινέλαιο το οποίο το κλέβουν κι αυτό πέρα από το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο. Το μαζεύουν και πάνε και το πουλάνε» ανέφερε ο κ. Αβαρλής που μίλησε για καθημερινά πλέον φαινόμενα κλοπής ιδιαίτερα στο νεκροταφείο της Θέρμης, ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα. 

Ο ίδιος, μάλιστα, συμβούλεψε τους ανθρώπους που επισκέπτονται τα κοιμητήρια «να μην αφήνουν στα αυτοκίνητα τους πράγματα αξίας γιατί τα σπάνε και τα κλέβουν». Αναφερόμενος στο θέμα της φύλαξης σημείωσε πως κάμερες δεν μπορούν να μπουν λόγω προσωπικών δεδομένων με τον μόνο τρόπο για να αποτραπούν τα είναι τα σύρματα, περιμετρικά, όπως στα στρατόπεδα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA