Αδιανόητα περιστατικά στη Θεσσαλονίκη καταγγέλλει ο δημοτικός σύμβουλος, Γιώργος Αβαρλής, και έχουν να κάνουν με τις κλοπές στα κοιμητήρια. Όπως ανέφερε στο OPEN πλέον έχουν φτάσει να κλέβουν τα μπουκάλια με το λάδι που αφήνουν οι συγγενείς στα μνήματα και χρησιμεύουν για τα καντήλια.
«Καθημερινά κλέβουν μπουκαλάκια με λάδι. Κάποιοι έχουν φτάσει να παίρνουν παραφινέλαιο το οποίο το κλέβουν κι αυτό πέρα από το ελαιόλαδο και το ηλιέλαιο. Το μαζεύουν και πάνε και το πουλάνε» ανέφερε ο κ. Αβαρλής που μίλησε για καθημερινά πλέον φαινόμενα κλοπής ιδιαίτερα στο νεκροταφείο της Θέρμης, ένα από τα μεγαλύτερα στη χώρα.
Ο ίδιος, μάλιστα, συμβούλεψε τους ανθρώπους που επισκέπτονται τα κοιμητήρια «να μην αφήνουν στα αυτοκίνητα τους πράγματα αξίας γιατί τα σπάνε και τα κλέβουν». Αναφερόμενος στο θέμα της φύλαξης σημείωσε πως κάμερες δεν μπορούν να μπουν λόγω προσωπικών δεδομένων με τον μόνο τρόπο για να αποτραπούν τα είναι τα σύρματα, περιμετρικά, όπως στα στρατόπεδα.
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.