Κλειστά σχολεία αύριο (15/1) λόγω της κακοκαιρίας, κύρια χαρακτηριστικά της οποίας είναι οι χιονοπτώσεις, οι θυελλώδεις άνεμοι και οι καταιγίδες, όπως ανακοίνωσαν διάφοροι δήμοι της χώρας.
Ειδικότερα, αύριο, Τετάρτη, θα παραμείνουν κλειστά σχολεία σε διάφορους δήμους της Στερεάς Ελλάδας, λόγω των χιονοπτώσεων και των χαμηλών θερμοκρασιών.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, στην ΠΕ Φθιώτιδας θα συνεχίσουν να είναι κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων στους Δήμους Δομοκού και Μακρακώμης όπως αποφάσισαν σχετικά οι δήμαρχοι
Στον Δήμο Λαμιέων τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά με εξαίρεση το Γυμνάσιο και Λύκειο Υπάτης που θα παραμείνει κλειστό.
Στον Δήμο Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας θα μείνουν κλειστά τα σχολεία όλων των βαθμίδων στην Αράχωβα. Στα υπόλοιπα σχολεία όλων των βαθμίδων και στους Παιδικούς σταθμούς του Δήμου όλα τα σχολεία θα ξεκινήσουν τη λειτουργία τους στις 10 το πρωί.
Στην ΠΕ Φωκίδας, ο Δήμος Δελφών ανακοίνωσε την αναστολή λειτουργίας όλων των σχολικών μονάδων της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συμπεριλαμβανομένων και των παιδικών σταθμών, των Δ.Ε. Γραβιάς και Παρνασσού.
- Υποχωρούν οι τιμές πετρελαίου μετά το διάγγελμα Νετανιάχου - Η εικόνα των αγορών
- Καιρός: Σήμερα (20/3) η πιο κρύα ημέρα της περιόδου - Οι εκτιμήσεις για την 25η Μαρτίου
- Συνεχίζεται και σήμερα (20/3) η απεργία των ταξί: Συγκέντρωση στις 10:30 στα γραφεία του ΣΑΤΑ
- «Ο καταραμένος»: Τι γράφουν τα βιβλία Ιστορίας του Ιράν για τον Μέγα Αλέξανδρο;
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.