Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε πολίτες από την Κίνα που ήθελαν να αποκτήσουν Golden Visa στην Ελλάδα.
Το κύκλωμα έπαιρνε χρήματα από πολίτες που επιθυμούσαν να πάρουν ακίνητα. Στη συνέχεια, μέλη του ήρθαν στην Ελλάδα και αγόρασαν κάποια ακίνητα.
Σύμφωνα με τον ALPHA, η αυτοκτονία δύο ατόμων στην Κίνα που έχασαν χρήματα στάθηκε η αφορμή για να ενημερωθεί από το Πεκίνο η Αρχή για το Ξέπλυμα.
Κατόπιν έρευνας των ελληνικών Αρχών, εντοπίστηκαν τα τρία ακίνητα στην Αττική και δεσμεύτηκαν ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή Ελλήνων πολιτών.
- Θάνατος Μαζωνάκη: «Καρφιά» Χασαπόπουλου και Βούλγαρη - «Κάποιοι να μη χύνουν τώρα κροκοδείλια δάκρυα»
- Πλασμαφαίρεση: Η ασφάλεια και γιατί παραμένει αναντικατάστατη - Ειδικοί του ΕΚΠΑ εξηγούν
- Ματίνα Παγώνη: «Η πλασμαφαίρεση δεν είναι απλό πράγμα, γιατί την έκαναν στον Μαζωνάκη;»
- Η πρόβα για συναυλία στη συνέντευξη Τσίπρα, η ώρα που βγαίνει ο Σαμαράς και η Αμάλ Κλούνεϊ στο Προεδρικό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.