Εξαρθρώθηκε κύκλωμα που εξαπατούσε πολίτες από την Κίνα που ήθελαν να αποκτήσουν Golden Visa στην Ελλάδα.
Το κύκλωμα έπαιρνε χρήματα από πολίτες που επιθυμούσαν να πάρουν ακίνητα. Στη συνέχεια, μέλη του ήρθαν στην Ελλάδα και αγόρασαν κάποια ακίνητα.
Σύμφωνα με τον ALPHA, η αυτοκτονία δύο ατόμων στην Κίνα που έχασαν χρήματα στάθηκε η αφορμή για να ενημερωθεί από το Πεκίνο η Αρχή για το Ξέπλυμα.
Κατόπιν έρευνας των ελληνικών Αρχών, εντοπίστηκαν τα τρία ακίνητα στην Αττική και δεσμεύτηκαν ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν εμπλοκή Ελλήνων πολιτών.
- Ελένη Ζαρούλια: Πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή η σύζυγος του χρυσαυγίτη Μιχαλολιάκου
- «75 άτομα με 45 κατοικίδια δεν μπορούμε να γυρίσουμε»: Ελληνίδα στο Ντουμπάι καταγγέλλει στο Reader
- Αντριάνα Σκλεναρίκοβα: Αγνώριστη σε νέα εμφάνιση με κοντά μαλλιά και άσπρα φρύδια
- Τηλεθέαση: Η ελληνική σειρά σε επανάληψη που άγγιξε διψήφιο στο Μακεδονία TV
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.