Μενού
korinthia.jpg
ANT1/Glomex
  • Α-
  • Α+

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο πατέρας της οικογένειας των «παλαιοχριστιανών» που συνελήφθη στην Κορινθία. Ο 47χρονος ζήτησε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο επειδή δεν αισθανόταν καλά και έχει θέμα υγείας, σύμφωνα με το MEGA. 

Υπενθυμίζεται πως ο πατέρας από την Κορινθία παρέμενε κρατούμενος και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη (21/2). Το μεσημέρι της Δευτέρας οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα με δικογραφία για απείθεια στον νόμο και μη συμμόρφωση στην υποχρεωτικότητα της φοίτησης των τριών ανήλικων παιδιών του στο σχολείο.

Ακολουθήστε τώρα τον καινούργιο λογαριασμό του Reader στο Instagram

Νωρίτερα, η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως διέταξε τη διενέργεια ελέγχου για το καθεστώς εργασίας του πατέρα της οικογένειας παλαιοχριστιανών. Με παρέμβασή της στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση επίκαιρης ερώτησης για διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ είπε για την υπόθεση: «Έχω ήδη ζητήσει να διενεργηθεί έλεγχος για την περίπτωση του 45χρονου από Κόρινθο, για να δούμε που υπηρετεί και με ποιο καθεστώς. Έχω ζητήσει από αρμόδιες αρχές να διεξάγουν έλεγχο».

Μέλος της Χρυσής Αυγής

Ο «παλαιοχριστιανός» έχει υπάρξει μέλος της Χρυσής Αυγής και σύμφωνα με δημοσιογράφο διατελούσε υψηλόβαθμο στέλεχος της «Χρυσής Αυγής», πριν ακόμα εισέλθει στη Βουλή. Αυτοχαρακτηρίστηκε μάλιστα ως το «δεξί χέρι» του Ηλία Παναγιώταρου, πρώην βουλευτή του νεοναζιστικού μορφώματος.

Σημειώθηκε επίσης στην εκπομπή πως αφορμή για την αποχώρησή του από τη Χρυσή Αυγή στάθηκε ένα περιστατικό ξυλοδαρμού του, ως απάντηση σε βίαιο επεισόδιο που είχε προκαλέσει «πυρήνας» της οργάνωσης, με τον ίδιο να ταξιδεύει κατόπιν στην Ικαρία, όπου άλλαξε τρόπο ζωής και ιδεολογία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA