Μενού
peripoliko
  • Α-
  • Α+

Στα 141 περιστατικά, ανήλθαν τα χθεσινά καταγεγραμμένα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, με έναν εξ' αυτών να λαμβάνει χώρα στην Κω, όπου μία 16χρονη κατήγγειλε τον 21χρονο πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, η νεαρή κοπέλα υπέβαλε έγκληση σε βάρος του 21χρονου – εν διαστάσει συζύγου της για ενδοοικογενειακή απειλή σχετικά με συμβάν, που σημειώθηκε στο Ζεφύρι Αττικής.

Ειδικότερα, η 16χρονη, η οποία έκανε την καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της Κω, φέρεται να τον κάλεσε τηλεφωνικά, και αυτός να την απείλησε φραστικά προκαλώντας της τρόμο και ανησυχία.

Κως: Έφυγε από το σπίτι γιατί τη χτύπησε

Με βάση τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η 16χρονη φέρεται να έφυγε από το σπίτι, που διέμενε με τον πρώην σύζυγό της, καθώς προηγήθηκε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας και ξυλοδαρμού.

Συγκεκριμένα, η νεαρή κοπέλα έφυγε μαζί με το παιδί της από το σπίτι του συζύγου, καθώς φέρεται να τη χτύπησε στο κεφάλι.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA