Μενού
paiderastia
  • Α-
  • Α+

Με την κατηγορία της πορνογραφίας ανηλίκων θα δικαστεί την επόμενη εβδομάδα από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Κω ένας 52χρονος που είχε συλληφθεί στη Ρόδο πριν από τέσσερα χρόνια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το rodiaki.gr η κατηγορία συνδέεται με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του.

Παιδική πορνογραφία: Τι ισχυρίστηκε ο 52χρονος

Κατά το ίδιο ρεπορτάζ, ο 52χρονος είχε ισχυριστεί το 2020 ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που εντοπίστηκαν στην κατοχή του, του τα έστελνε ένας άνδρας από το Ιράκ με τον οποίο «γνωρίστηκαν» μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης.

Ο 52χρονος είχε πει, πως το μόνο που έκανε ήταν η ανάρτηση αυτών των έξι βίντεο στη σελίδα του στο διαδίκτυο το 2018 χωρίς να έχει ακριβή αντίληψη του τι έκανε.

Να σημειωθεί ότι ο 52χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη Ρόδο και της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων και χώρων συνάθροισής τους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA