Για άλλη μία χρονιά, ο ιδιοκτήτης σπιτιού στην Κοζάνη κράτησε την παράδοση και στόλισε το σπίτι του με τα πιο εντυπωσιακά λαμπιόνια για τα Χριστούγεννα.
Είναι δύσκολο να μην παρατηρήσει κάποιος τη μονοκατοικία στην πόλη, καθώς ο στολισμός της είναι πολύ ιδιαίτερος και λαμπερός.
Ο ιδιοκτήτης φροντίζει, κάθε χρόνια, να διακοσμεί το σπίτι του με αμέτρητα φωτάκια, γιρλάντες, αστέρια αλλά και Άγιους Βασίληδες.
Κάθε γωνιά του οικήματος έχει τη δική του χριστουγεννιάτικη πινελιά, με το τελικό αποτέλεσμα να είναι κάτι περισσότερο από φαντασμαγορικό.




- Φωτιά τώρα: Πύρινος εφιάλτης σε Πόρτο Γερμενό και Βοιωτία - Κάηκαν σπίτια, επιμένουν οι θυελλώδεις άνεμοι
- Το ελληνικό χωριό με το πιο παράξενο όνομα βρίσκεται στην Ήπειρο και είναι πολύ ορεινό
- Σύγκρουση φορτηγών στην Αθηνών - Λαμίας: Ένας νεκρός από το τροχαίο - Σοκαριστικές εικόνες από το σημείο
- Το επίθετο που «κουβαλάει» τη μεγαλύτερη ιστορία καφετζήδων στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.