Μενού
pagni
Tο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου. | pagni.gr
  • Α-
  • Α+

Επίθεση από αγέλη σκύλων δέχθηκε άνδρας, που συνόδευε τον πατέρα του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠΑΓΝΗ), όπου ο δεύτερος είχε ραντεβού για προγραμματισμένες ιατρικές εξετάσεις.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο cretalive.gr, ο ίδιος με τη γυναίκα και τον πατέρα του, έφτασαν την Πέμπτη (28/9) στο ΠΑΓΝΗ για προγραμματισμένο ιατρικό έλεγχο. Στον περιβάλλοντα χώρο του νοσοκομείου και μάλιστα σε απόσταση μόλις 50 μέτρων από τον παιδικό σταθμό, δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκυλιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία, πέντε μεγαλόσωμα σκυλιά του επιτέθηκαν, και του έσκισαν το παντελόνι. Η επίθεση, μάλιστα, σημειώθηκε μπροστά στα μάτια της συζύγου του, η οποία βρίσκεται ακόμη σε κατάσταση σοκ, σύμφωνα με το cretalive.gr.

Ενημέρωση τη Διοίκηση

Ο παθών ενημέρωσε, όπως αναφέρει, τη Διοίκηση του ΠΑΓΝΗ για το συμβάν, ώστε «αν και όταν επαναληφθεί ανάλογη επίθεση να μην υπάρχει δικαιολογία ότι δεν γνώριζαν», όπως τονίζει ο ίδιος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.