Μενού
nekrotafeio.jpg
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Σε κλίμα οδύνης συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν την 17χρονη που βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε στο κενό από την γέφυρα του Αποσελέμη του ΒΟΑΚ

Το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη μαθήτρια της Γ’ Λυκείου είπαν το μεσημέρι του Σαββάτου (25/5) στο κοιμητήριο του Μοχού, συγγενείς και φίλοι, αλλά και συμμαθητές και καθηγητές.

Τον θρήνο διαδέχτηκε η οργή καθώς με εντολή του Μητροπολίτη Πέτρας και Χερσονήσου δεν επετράπη να ψαλλεί η εξόδιος ακολουθία, όπως προβλέπεται στις θρησκευτικές κηδείες. 

Σύμφωνα με το neakriti.grπριν την κηδεία επικοινώνησε με την Μητρόπολη η δημοτική αρχή αλλά υπήρξε άρνηση για την κηδεία. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η Μητρόπολη έστειλε και απεσταλμένο για να... επιτηρήσει το εφημέριο ότι δεν θα «διαβάσει» την 17χρονη. 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η σορός να μεταφερθεί απευθείας στον ναό του νεκροταφείου, όπου και εκεί πήγε ο απεσταλμένος της Μητρόπολης για να... επιτηρήσει.

Συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν την 17χρονη και μόλις έφυγε ο απεσταλμένος της Μητρόπολης ο ιερέας... εμφανίστηκε και σιγοψιθύρισε ένα τρισάγιο ενώ ακολούθησε η ταφή. 

«Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμα συνταχθεί»

Η δικηγόρος της οικογένειας της 17χρονης, Αλεξάνδρα Σπανάκη, μίλησε στην τηλεόραση του MEGA για τα όσα συνέβησαν.

«Εμένα με εξοργίζει αυτό. Η εκκλησία πρέπει να σκύψει πάνω από τον ανθρώπινο πόνο. Είναι δυνατόν να το αντιμετωπίζει με άρνηση; Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη», ανέφερε.

«Δεν έχουμε ακόμα ολοκληρωμένη τη δικογραφία. Για την οικογένεια ήταν κάτι μη αναμενόμενο. Οι γονείς θα ψάξουν να μάθουν κάτω από ποιες συνθήκες έχασε τη ζωή του το παιδί τους. Η ιατροδικαστική έκθεση δεν έχει ακόμα συνταχθεί», αποκάλυψε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA