Μενού
dikastirio
  • Α-
  • Α+

Οκτώ μήνες με τριετή αναστολή επέβαλε κατά πλειοψηφία το δικαστήριο στην αναισθησιολόγο για τον θάνατο της μικρής Μελίνας που έχασε τη ζωή της μετά από εγχείρηση ρουτίνας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, στο Ηράκλειο Κρήτης, το 2015.

Όπως αναφέρει το neakriti.gr, νωρίτερα η υπεράσπιση της κατηγορούμενης είχε ζητήσει να της αναγνωριστούν τα ελαφρυντικά της καλής συμπεριφοράς και του πρότερου έντιμου βίου

Αμέσως μετά την απόφαση της έδρας, ο πατέρας της μικρής Μελίνας, Μάνος Παρασκάκης, δήλωσε ότι μετά από 8 χρόνια «επιτέλους ακούσαμε τα αυτονόητα» και η αναισθησιολόγος «είναι ένοχη»

 

Κατά την προηγούμενη συνεδρίαση απολογήθηκε η αναισθησιολόγος, ενώ σήμερα ξεκίνησαν οι ακροάσεις από νωρίς το πρωί. Σε σημερινή του ανάρτηση στα social media, ο πατέρας της μικρής Μελίνας ανέφερε: «Μόλις μάθαμε ότι η απόφαση για το θάνατο της Μελίνας θα βγει σήμερα! Λογικά θα πάει μεσημέρι ίσως αργά. Έχουν ξεκινήσει οι ακροάσεις». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.