Βρέθηκε...στη θάλασσα ο 25χρονος που δραπέτευσε από από τις αγροτικές φυλακές Αγυιάς, στην Κρήτη.
Συγκεκριμένα , σύμφωνα με το cretaone.gr, εντοπίστηκε χθες το απόγευμα σε ξέρα, στο λιμάνι του Κολυμβαρίου.
O 25χρονος εντοπίστηκε από καπετάνιο αλιευτικού σκάφους, ο οποίος πρόσεξε μια ανθρώπινη φιγούρα σε δύσβατο σημείο, πάνω σε ξέρα, κοντά στο λιμάνι. Ύστερα, ειδοποίησε άμεσα την Αστυνομία, και ο δραπέτης συνελήφθη.
Υπενθυμίζεται ότι ο 25χρονος δραπέτευσε το πρωί της Δευτέρας (16/6) από τις φυλακές. Έγινε αντιληπτός όταν δεν παρουσιάστηκε στον πρωινό έλεγχο. Εξέτιε δε την ποινή του στις φυλακές για οπλοφορία, οπλοχρησία και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Οι ασκήσεις του Καραμανλή, η σχέση του Ιβάν με την κυβέρνηση και ο ειρωνικός Σαμαράς
- Σοκ στην Ξάνθη: Νεκρός από πυροβολισμό γνωστός πρώην αυτοδιοικητικός
- Η Μπιάνκα Σένσορι μεταμορφώθηκε σε Κιμ Καρντάσιαν με «γυμνό» κορμάκι και γούνινες μπότες
- Στέφανος Τραχανάς: «Η επιστήμη δεν με παρηγορεί απέναντι στο θάνατο»
- Duffy: Η τραγουδίστρια του Mercy εμφανίστηκε δημόσια 16 χρόνια μετά την απαγωγή και τον βιασμό της
- Λόπεζ: «Θα έκανα σεξ με οποιονδήποτε από τους ηθοποιούς της ταινίας True Romance»
- Σαντορίνη: Η «χρυσή» βιομηχανία των 2.000 γάμων και η ανατροπή με τους τουρίστες που εξαφανίστηκαν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.