Νέο περιστατικό σχολικής βίας καταγράφεται στην Κρήτη, με 16χρονο μαθητή να πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από άλλο ανήλικο.
Όπως μεταφέρει το cretapost.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης (13/2) στο προαύλιο του 1ου Γυμνασίου Σητείας.
Ένας 15χρονος προσέγγισε και επιτέθηκε σε 16χρονο μαθητή. Αφού τον έφτυσε, τον γρονθοκόπησε.
Στο σημείο εκλήθη η αστυνομία και οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του θύτη και της μητέρας του - για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου, με την υπόθεση να έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.
- Χρυσές ξανά οι αδερφές Αλεξανδρή: Απόλυτος ελληνικός θρίαμβος στο Ευρωπαϊκό του Παρισιού
- «Κάηκε η παιδική μας ηλικία»: Η ιστορία του Δημήτρη από το Πόρτο Γερμενό που «πόνεσε» όλη την Ελλάδα
- Στάχτη οι κόποι μιας ζωής: Κρανίου τόπος το Πόρτο Γερμενό, σε κλοιό η Ψάθα – Ολονύχτια μάχη στα μέτωπα
- Σαν βγαλμένη από ταινία: Οι καλοκαιρινές φωτογραφίες της Τζένης Καζάκου που «έριξαν» το Instagram
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.