Ακόμη ένα περιστατικό απάτης, σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στον Δήμο Χερσονήσου, όταν ένας άνδρας, παρουσιάστηκε ψευδώς ως διευθυντής της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου.
Ο απατεώνας κατάφερε να πείσει έναν εργολάβο, ο οποίος είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Δήμο, να πραγματοποιήσει τρεις συναλλαγές συνολικού ύψους 23.000 ευρώ, σύμφωνα με το neakriti.gr.
Η απάτη αποκαλύφθηκε όταν ο παθών, 62 ετών, την αντιλήφθηκε και επικοινώνησε με τις αρχές. Η αστυνομία διερευνά την υπόθεση και αναζητά τον δράστη.
- Καιρός: Νέα πτώση της θερμοκρασίας τις επόμενες 24 ώρες - Πότε θα δούμε και πάλι άνοιξη
- «Τώρα καταλαβαίνω τους Έλληνες»: Η απογοήτευση τουρίστα για τα 30 ευρώ που έδωσε για να δει την Ακρόπολη
- Πού βρίσκεται σήμερα η Σία Λιαροπούλου - Γιατί εξαφανίστηκε από τη μικρή οθόνη
- Παπουτσάκη σε Λιάγκα: «Συγγνώμη, έχεις καταλάβει τι κάνουν οι ηθοποιοί στην Ελλάδα;»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.