Νεκρός βρέθηκε ένας 74χρονος στον Σταυρό Ακρωτηρίου στα Χανιά, το μεσημέρι της Τρίτης (01/08). Όπως μετέδωσε το cretalive, ο ηλικιωμένος είχε πάει για ψάρεμα στην περιοχή, όμως αργούσε να δώσει σημεία ζωής. Έτσι, άρχισε η αναζήτησή του και, μάλιστα, επειδή το σημείο, όπου βρισκόταν, ήταν δύσβατο, χρειάστηκε η συνδρομή βάρκας.
Τον άτυχο άνδρα βρήκε νεκρό ο γιος του, στα βράχια. Δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν ο άντρας πνίγηκε ή ο θάνατός του ήταν από παθολογικά αίτια. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. Ωστόσο, η νεκροψία- νεκροτομή θα ρίξει «φως» στην υπόθεση ενώ μέχρι στιγμής, έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
- Η απελευθέρωση των γαλάζιων βουλευτών, η επιστροφή του Ντάισελμπλουμ και το mea culpa του Αλέξη Τσίπρα
- Αμαλιάδα: Μυστήριο με τον θάνατο 48χρονης - Εντοπίστηκε νεκρή στο σπίτι άνδρα που τη φιλοξενούσε
- Αποκάλυψη Λιάγκα: «Μου την έπεσε ο καθηγητής που μου έκανε ιδιαίτερα, ήμουν 16 - Ο πατέρας μου δεν με πίστεψε»
- Καιρός την Πρωτομαγιά: Πέφτει η θερμοκρασία έως και 13 βαθμούς - Πότε επιστρέφει η άνοιξη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.