Επιχείρηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας στήθηκε για την κατάσβεση πυρκαγιάς που ξέσπασε σε χώρο οικοπέδου στην περιοχή Καταλαγάρι του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων στο Ηράκλειο Κρήτης.
Άμεσα στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με τέσσερις υπαλλήλους που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά που κατέκαψε δύο στρέμματα με ξερόχορτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική, από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι ύποπτος για την πυρκαγιά φέρεται να είναι 57χρονος, που μετά από συντονισμένες ενέργειες των υπαλλήλων του ανακριτικού γραφείου της Πυροσβεστικής συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
- «Σε αυτή την οικονομία, το σεξ είναι πολυτέλεια» - Η Gen Z προτιμάει μια μέρα σωστού ύπνου
- Παράνομη συνδρομητική τηλεόραση: 7 συλλήψεις μελών κυκλώματος και άλλοι 76 στη δικογραφία
- Σοκ σε live μετάδοση: Άγρια επίθεση σε γνωστό Ρωσοκύπριο YouTuber επειδή ήταν crossdresser
- Δανάη Μπάρκα: «Στον γάμο μου ήθελα λαμαρίνες με λάδι και ψωμί, γουρουνοπούλες και γεμιστά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.