Μενού
hamogelo
Χαμόγελο του Παιδιού | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 14χρονης στην Κυψέλη, η οποία αγνοούνταν από την ευρύτερη περιοχή από τις 26 Φεβρουαρίου και είχε προκαλέσει την κινητοποίηση της ΕΛΑΣ και του «Χαμόγελου του Παιδιού», καθώς βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της.

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση της 14χρονης στην Κυψέλη, αναφέροντας πως τα ίχνη της είχαν χαθεί από το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου και γι' αυτόν τον λόγο είχε προχωρήσιε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων, διότι συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Iσλάμ για οτιδήποτε χρειαστεί» σημειώνεται στην ίδια ανακοίνωση, με την οποία καλεί να αφαιρεθεί η φωτογραφία της 14χρονης στην Κυψέλη.

Κυψέλη: Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου» για την 14χρονη

«Η περιπέτεια της Iσλάμ (ον.) Aλτζουμά (επ.), 14 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των ανθρώπων που την αναζητούσαν και είναι καλά στην υγεία της.

Υπενθυμίζουμε ότι η Iσλάμ (ον.) Aλτζουμά (επ.), με καταγωγή από την Συρία, είχε εξαφανιστεί στις 26/02/2024 απογευματινές ώρες, από την περιοχή της Κυψέλης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της ανήλικης και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, καθώς συνέτρεχαν λόγοι που έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στην Iσλάμ για οτιδήποτε χρειαστεί».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA