Μενού
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Κινητοποίηση του ΕΚΑΒ σε περιστατικό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Στην αγνοούμενη Σταυρούλα Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, ανήκει η σορός που βρέθηκε στον Πόρο. Μετά από έρευνα έγινε η ταυτοποίηση, με αποτέλεσμα να δοθεί ένα δραματικό τέλος στην έρευνα για τον εντοπισμό της. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι Αρχές φαίνεται ότι δεν «βλέπουν» κανένα δείγμα ανθρωποκτονίας στην υπόθεση της Σταυρούλας. Το επικρατέστερο σενάριο, αυτή την ώρα, είναι ο θάνατός να είναι αποτέλεσμα κάποιου δυστυχήματος ή αυτοκτονίας. 

Την ημέρα της εξαφάνισής της, μάρτυρας είχε δει τη γυναίκα να βουτά στη θάλασσα στον Φλοίσβο. Την επόμενη μέρα, το ίδιο άτομο, είχε δει τα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας στο ίδιο σημείο. 

Η 53χρονη έπαιρνε αντικαταθλιπτικά και κρίνεται πιθανό αυτά να της προκάλεσαν κάποια αδιαθεσία και να οδήγησαν στον θάνατό της στο νερό.

Το πτώμα της είχε εντοπιστεί από παραπλέον σκάφος, που κάλεσε τις Αρχές. Βρέθηκε μέρες μετά την εξαφάνιση της 53χρονης και πιστεύεται ότι, μετά τον θάνατό της, παρασύρθηκε μέχρι τον Πόρο.

Η επιστολή της Σταυρούλας

Σύμφωνα με τον ALPHA, η συγκάτοικος της Σταυρούλας εντόπισε στα προσωπικά της αντικείμενα μία επιστολή η οποία έχει δοθεί σε γραφολόγο. Σύμφωνα με την γραφολόγο, το σημείωμα αναφέρεται σε πρόσωπο της οικογένειάς της, απέναντι στο οποίο η Σταυρούλα έχει οργή και απελπισία.

Το σημείωμα που βρήκε η συγκάτοικος σύμφωνα με τον ALPHA: 

«Γιατί δεν με έβαλες στο Δημόσιο; Ένα μεγάλο "γιατί;". Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. 

Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας έβγαλα 17,7.

Φεύγω χωρίς χρήματα.

Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ.

Με εγκατέλειψες.

Ο αδερφός σου στον (όνομα πολιτικού). Η (όνομα πολιτικού) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου.

Δεν με ήθελες ποτέ. Γιατί;

Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στο λαιμό σου.

Η ζωή μου ήταν κόλαση.

Σε ευχαριστώ.

Υ.Γ. Πολλή βία λεκτική, Με μείωνες, μου έσπασες τη μύτη. Όλοι δύο μέτρα κάτω από τη Γη θα πάμε, γέρασες, σε λυπάμαι». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA