Μενού
ΕΚΑΒ
ΕΚΑΒ | EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
  • Α-
  • Α+

Νεότερα στοιχεία όσον αφορά στον θάνατο της 53χρονης Σταυρούλας από την Κυψέλη, η οποία είχε εξαφανιστεί από τον περασμένο Αύγουστο.

Η σορός γυναίκας που είχε εντοπιστεί στον Πόρο ταυτοποιήθηκε στο πρόσωπο της 53χρονης, με αποτέλεσμα να δοθεί ένα δραματικό τέλος στην έρευνα για τον εντοπισμό της.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΑΝΤ1, οι Αρχές φαίνεται ότι δεν «βλέπουν» κανένα δείγμα ανθρωποκτονίας στην υπόθεση της Σταυρούλας.

Το επικρατέστερο σενάριο, αυτή την ώρα, είναι ο θάνατός να είναι αποτέλεσμα κάποιου δυστυχήματος.

Την ημέρα της εξαφάνισής της, μάρτυρας είχε δει τη γυναίκα να βουτά στη θάλασσα στον Φλοίσβο. Την επόμενη μέρα, το ίδιο άτομο, είχε δει τα προσωπικά αντικείμενα της γυναίκας στο ίδιο σημείο. 

Η 53χρονη έκανε χρήση αντικαταθλιπτικών και κρίνεται πιθανό αυτά να της προκάλεσαν κάποια αδιαθεσία και να οδήγησαν στον θάνατό της στο νερό.

Το πτώμα της είχε εντοπιστεί από παραπλέον σκάφος, που κάλεσε τις Αρχές. Βρέθηκε μέρες μετά την εξαφάνιση της 53χρονης και πιστεύεται ότι, μετά τον θάνατό της, παρασύρθηκε μέχρι το σημείο.

Έκτοτε, ωστόσο, δεν είχε βρεθεί κανένας να την αναζητήσει.

Το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκαθαριστούν πλήρως τα αίτια θανάτου της γυναίκας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA