Στο νοσοκομείο με τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο μεταφέρθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης δύο ανήλικοι φίλοι μετά από συμπλοκή με έναν άγνωστο άνδρα που αποπειράθηκε να κλέψει τη μοτοσικλέτα του πατέρα ενός εκ των παιδιών στην Κυψέλη.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στη 1:30 τα ξημερώματα, στην οδό Μπόχαλη. Ο άγνωστος δράστης επιχείρησε να κλέψει τη μοτοσικλέτα, όμως ο 17χρονος γιος του ιδιοκτήτη τον αντιλήφθηκε, μαζί με έναν 16χρονο φίλο του επιχείρησαν να τον σταματήσουν και τελικά δέχθηκαν επίθεση με αιχμηρό αντικείμενο.
Το αποτέλεσμα ήταν ο δράστης να τραυματίσει τον 17χρονο στον καρπό και στην παλάμη του αριστερού χεριού και τον 16χρονο φίλο του στην κοιλιακή χώρα.
Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου παραμένει νοσηλευόμενος και ο δεύτερος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ιδία μέσα για την παροχή πρώτων βοηθειών και παρέμεινε προληπτικά για τις απαραίτητες εξετάσεις.
- Τέλος στο μυστήριο με το ταξίδι της Σοφίας Μητσοτάκη: Η φωτογραφία-ντοκουμέντο που «καίει» τα fake news
- Οριστικό: Συνεχίζουν και τη νέα σεζόν «Το σόι σου» και «Μπαμπά σ’ αγαπώ»
- Τρόμος στο Μετρό «Αγία Μαρίνα»: Λήστεψαν επιβάτες υπό την απειλή όπλου και κρύφτηκαν μέσα στις σήραγγες
- «Μου έπιασε τα μπαλάκια και νόμιζα θα τα ξεριζώσει»: Μετά από αυτό Πολ Γκασκόιν και Βίνι Τζόουνς έγιναν φιλαράκια
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.