Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε μία 14χρονη μαθήτρια Γυμνασίου στο κέντρο της Λαμίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην έφηβη επιτέθηκαν συμμαθήτριές της.
Η νεαρή μαθήτρια, φέρεται να δέχτηκε επίθεση στην πλατεία Αλέκου Κοντόπουλου (Καράβι) την περασμένη Τετάρτη (20/3), σύμφωνα με το lamiareport.gr.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η 14χρονη πήγε χτυπημένη στο σχολείο, όμως το περιστατικό δε διέρρευσε και δεν καταγγέλθηκε επίσημα - τουλάχιστον μέχρι σήμερα - στην αστυνομία.
Την ίδια στιγμή, στο διαδίκτυο φέρεται να κυκλοφόρησε βίντεο με την επίθεση που δέχτηκε η 14χρονη μαθήτρια.
- Επέλαση Σεφερλή στην πρεμιέρα του στο Mega και άνετη πρωτιά
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.