Νεαροί έστησαν καρτέρι και επιτέθηκαν σε 40χρονο στο κέντρο της Λάρισας, μετά από ραντεβού που φέρονται να έκλεισαν μέσα από ψεύτικο προφίλ στα social media.
Σύμφωνα με το onlarissa.gr, το περιστατικό συνέβη στην κεντρική πλατεία της πόλης όταν αρκετοί έφηβοι ηλικίας 15 και 16 ετών περικύκλωσαν τον 40χρονο και του επιτέθηκαν λεκτικά.
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως κάποιοι από τους έφηβους είχαν δημιουργήσει ψεύτικο προφίλ στα social media και επικοινωνούσαν με τον 40χρονο υποδυόμενοι μία 16χρονη.
Μετά από ανταλλαγή διαφόρων μηνυμάτων, κλείσθηκε ένα ραντεβού του άνδρα με μια υποτιθέμενη 16χρονη κοπέλα, στην οποία φαινόταν ότι ανήκει το ψεύτικο προφίλ.
Ο άνδρας πήγε στο ραντεβού στην κεντρική πλατεία της Λάρισας, αλλά εκεί αντί για την ανήλικη κοπέλα, τον περίμενε πλήθος νεαρών που καταφέρθηκαν εναντίον του ειδοποιώντας την αστυνομία, όπου και τον κατήγγειλαν.
Ο άνδρας και δύο 15χρονοι νεαροί προσήχθησαν από την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο, ενώ προανάκριση διενεργείται από την ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τόσο του άνδρα όσο και των δυο ανηλίκων.
- Σήμερα στην Ελλάδα οι δύο τραυματίες από τη Ρουμανία - Με ειδική πτήση οι 7 σοροί των φιλάθλων του ΠΑΟΚ
- Καιρός: Η «Kristin» φέρνει βροχές και καταιγίδες – Οι περιοχές που θα βρεθούν στο επίκεντρο
- Πένθος για τον Γρηγόρη Aρναούτογλου: Πέθανε η μητέρα του
- Η Βαλέρια Λάτσιου ενηλικιώθηκε: Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη με τις τρομερές ομοιότητες
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.