Άλλο ένα περιστατικό βίας σημειώθηκε μεταξύ ανηλίκων σε χωριό των Φαρσάλων, στη Λάρισα, το Σάββατο (25/1).
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, το περιστατικό έγινε σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Πολυδάμαντα όταν ομάδα ανηλίκων, μαθητών λυκείου, επιτέθηκαν και χτύπησαν άσχημα έναν 15χρονο, για λόγους που προς το παρόν παραμένουν άγνωστοι.
Χειροπέδες στους δράστες
Το θύμα μεταφέρθηκε με τραύματα στο πρόσωπο και σε διάφορα σημεία του σώματός του στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων, ενώ η οικογένειά του κατέθεσε μήνυση.
Αποτέλεσμα ήταν να συλληφθούν οι δράστες αλλά και οι γονείς τους για την κατηγορία της παραμέλησης ανηλίκου.
- Αραβικά ΜΜΕ: Κοντά σε συμφωνία ΗΠΑ και Ιράν - Ίσως να ανακοινωθεί τις επόμενες 24 ώρες
- Σταύρος Φλώρος: Ποιος είναι ο Έλληνας γιατρός που τον έχει αναλάβει στο Μαϊάμι - Τα νεότερα για την υγεία του
- Θα μπορούσε η οσμή στην Αττική να οφείλεται σε προπάνιο ή βουτάνιο; Ακόμη ένα σενάριο που μπαίνει στο τραπέζι
- «Αυτό είναι η Ελλάδα, ρε δεν ντρέπεστε λίγο;» Το ομοφοβικό σχόλιο Μπέου για Akyla και Καπουτζίδη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.